Stoepborden, en de stoepbanner!

Wij hebben iets nieuws;
​geen stoepbord en geen banner!

U weet als ondernemer uiteraard heel goed hoe moeilijk het soms is om uw boodschap onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Daarom hebben we voor u een “stoepbanner” ontwikkeld. Geen stoepbord en geen banner, maar iets nieuws. Een blikvanger van jewelste. Bepaald niet één die je over het hoofd zult zien of over een paar jaar wegens ouderdom “overleden” is.
​Deze stoepbanner (eigenlijk veel te groot voor de stoep) is volledig opgebouwd uit aluminium buis met een wanddikte van 3 mm en een doorsnede van bijna 5 cm. Staande op twee vaste en twee zwenkwielen (met rem) staat hij – zelfs met het gewicht van twee mooi opgemaakte bloembakken – garant voor jarenlang probleemloos gebruik.
Niet een “goedkoop” dun PVC-doekje met vier metalen ringen, maar een zware kwaliteit tweezijdig fullcolor geprint Bannerdoek rondom gezoomd en rondom voorzien van messing ringen draagt uw boodschap op ooghoogte. Het doek wordt d.m.v. elastieken spanners op zijn plaats gehouden en is door deze flexibele ophanging sterk verminderd windgevoelig.

Het geheel is ondanks zijn afmetingen zonder moeite door één persoon te verplaatsen. 
​En als we dan toch een nadeeltje moeten noemen…… je moet er wel de ruimte voor hebben.
​Het vloeroppervak is max. 160 L x 120 B x 230 H cm.

Standaard wordt deze stoepbanner geheel compleet (inclusief de fullcolorbanner) als bouwpakket geleverd in de volgende maten.


Maat Breedte frame Hoogte frame Doekmaat




X 120 cm 190 cm 106 x 126 cm
XL 120 cm 210 cm 106 x 146 cm
XXL 120 cm 230 cm 106 x 166 cm
edit